Home » Superheld

Superheld verkleedkleding

Hier vind je de leukste superheld kostuums en andere carnavalskleding met betrekking tot superhelden. Niet alleen voor carnaval, maar ook voor andere feesten en verkleedpartijen. Voor kinderen en volwassenen. Ondermeer Superman, Spiderman en Batman, maar ook Mega Mindy.

 

Kijk hier voor aanbiedingen van superheld kostuums

 

Van vele superhelden zijn prachtige carnavalskostuums te koop. Vooral de kostuums van Superman, Spiderman en Batman zijn bijzonder populair. Maar er zijn veel meer superhelden kostuums te koop bij de winkels die carnavalskostuums verkopen. Speciaal voor vrouwen is er bijvoorbeeld het Catwoman kostuum.

Leuk voor kinderen is het Buzz Lightyear kostuum. Buzz Lightyear is de superheld uit de Toy Story films. Andere leuke carnavalskostuums uit de Dsiney-stal zijn de kostuums van de familie Incredible uit de film The Incredibles. En wat dacht je van de kostuums van Mega Mindy en Super Toby?

Andere leuke superheld kostuums voor kinderen zijn de Power Ranger kostuums en de kostuums van vele Nintendo personages zoals Super Mario, Super Luigi, Wario en Toad. En ook de vogels uit Angry Birds kunnen we toch wel als superhelden beschouwen. Ook van deze vogels zijn carnavalskostuums te koop.

Maar de grootste superhelden zijn toch wel Batman, Superman en Spiderman, hun kostuums voor carnaval zijn dan ook volop te koop. Je vind deze carnavalskostuums bij de bovengenoemde aanbiedingen van superheld kostuums.

 

Superheld kostuums top 10

Hieronder vind je de top 10 met meest populaire kostuums voor superhelden. Staat jou favoriete superheld er niet bij? Geen probleem klik door voor veel meer superheld kostuums.